Известие

Collapse
No announcement yet.

Интервенция във веждите за джанти 16-ки?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интервенция във веждите за джанти 16-ки?!

Каква е тази интервенция и как се прави? И дали със нея бих могъл да вкарам джанти с гуми 205/55/16 . Знам че разликата в диаметъра, който е нормалния за колата става голяма, но ми изпаднаха такива гуми и ако тази интервенция не е чак толкова сложна що да не я направа?!
    145 jtd

Re: Интервенция във веждите за джанти 16-ки?!

Първоначално публикувано от robertov
    Каква е тази интервенция и как се прави? И дали със нея бих могъл да вкарам джанти с гуми 205/55/16 . Знам че разликата в диаметъра, който е нормалния за колата става голяма, но ми изпаднаха такива гуми и ако тази интервенция не е чак толкова сложна що да не я направа?!
    може и 225

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Може трънци 205/55/16 ше събереш само с подложки на пружините Питай Вальо,той караше с тоя размер,ма колата мязаше на Голф кънтри Според мен най-оптималният вариянт е 205/45/16 аз и отпред сложих такива,след като 195/45 се оказаха бая ниски Интервенцията за веждите,най-добре отиди дьа ти я направят в Рок енд Ролл сервиз,Симеоновско шосе 34 те имат доста опит с тва
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

С две думи нема да се занимавам
        145 jtd

Comment

Пробвай но според мен,ще си обърнеш калниците
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X